Pretraga
Sve kategorije
  Menu Close

  Povrat

  Opšti uslovi

  1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac će izvršiti telefonsku potvrdu.

  2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.

  3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

  4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

  5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.

  6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde porudžbine..

  Garancija kvaliteta

  3G Company garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi 3G Company. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

  Privatnost podataka

  U ime internet prodavnice 3G Company obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prodavnice 3G Company (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

  Saglasnost i promene uslova

  Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

  3G Company se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

  Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja, zamerke ili pohvale.